04 Mayıs 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MEHMET KARAMAN

Ahmet Karaman'ın babası, Abdullah Karaman'ın abisi, Orman işletme Müdürlüğü'nden emekli Merhum Ahmet Kasım'ın kayınpederi, Bilecik İşkur Müdürlüğü'nde çalışan Niyazi Ayhan Kasım'ın dedesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Kurtköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırlacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz

EMİN ÇOBAN

Mehmet ve Nurettin Çoban'ın babaları, Terminal Takside çalışan Selahattin Bekar'ın kayınpederi Sançimde çalışan Yılmaz Bekar'ın dedesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Erkoca köy Camiinden kaldırlarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 04.05.2018