16 Mayıs 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

NACİ PERVER

Ömür Perver'in eşi, Can Perver'in babası, Erdem Şanlı'nın kayınpederi, Öztürkler Metalden emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Beşevler Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırlacaktır.

ALİ RIZA ÇETİN

Cumalı Köyden Mehmet Çetin'in babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cumalıköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Tepebaşından araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 16.05.2018