19 Mayıs 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

FATMA ŞAKAR

Meral Mülayim'in annesi ve İrfan Mülayim'in kayınvalidesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Pazaryeri Fıranlar Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

RABİA BİLGİN

Necdet Bilgin ve Mediha Özkan'ın anneleri,Rabia Bilgin,Ömer Faruk Bilgin ve Ayşe Aydın'ın babaanneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Taşçılar Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır .

Oluşturulma Tarihi : 19.05.2018