03 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

BEDRİYE MEMİŞ

Bilecik Yapı kredi bankasından emekli Mustafa Memiş in eşi, bien seramik te çalışan Ali Memiş ve Nuriye yücel in anneleri Vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kırklar câmii'n den kaldırılarak kepirler köy mezarlığına defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

SEVDİYE YILDIRIM

İlyasca köyünden Mehmet Yıldırım ve Sevim Yıldırım 'ın Anneleri Ahmet yıldırım 'ın kayın validesi Vefat etmiştir.Cenaze bu gün ikindi namazına müteakip ilyasca köy câmii'n den kaldırılarak köy mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00 da KÜltür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ASİYE ARSLAN

Bilecik Belediye Meclis Üyesi Ayhan Arslan ve Bozüyük Saffet Şeker İlköğretim okulu öğretmenlerinden Ayten Arslan'ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İstasyon Camii'nden kaldırılarak İstasyon Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 03.06.2018