05 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

VAHİDE TUNÇ

Merhum Devlet Demiryollarından emekli İsa Tunç'un eşi, Merhum Kemal Tunç, Enver ve Filiz Tunç'un anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İstasyon Camii'nden kaldırılarak İstasyon Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

HAMZA CEBECİ

Milli eğitim müdürlüğünden emekli Emine Cebeci'nin eşi, Bilecik SGK müdür yardımcısı  vefat etmiştir . Cenazesi Çorum Ortaköy ilçesinde denedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 05.06.2018