08 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

RIZA KAYGISIZ

Devlet demiryollarından emekli merhum Mehmet Kaygısız'ın kardeşi, Kuyubaşı Köyü Muhtarı Nasıf Kaygısız'ın amcası vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yenişehir Gökcesu Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

FAHRETTİN KARA

Fatma Kara'nın eşi, Mehmet ve Mustafa Kara'nın amcaları, Yaşar Beyce ve Ayfer Güçcüğ'ün dayıları vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dereşemsettin Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 08.06.2018