16 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

NÜKHET ÖCAL

Bilecik Ertuğrulgazi Lisesinden emekli Turgut Öcal'ın eşi, Alper Öcal'ın annesi, Şeyh Edebali Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına namazına müteakip Sami Ramazanoğlu Camii'nden kaldırılarak Eskişehir Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

NEVRİYE SAK

Merhum Şükrü Sak'ın eşi, Merhum Ahmet Sak ve Ayşe Sak'ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pelitözü mahalle Camii'nden kaldırılarak Pelitözü Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 16.06.2018