19 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ZEHRA ÖZDEMİR

Geçitli köyünden İbrahim Özdemir'in eşi Arslan Alimünyumda çalışan Ahmet Özdemir'in annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Geçitli Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

YAŞAR BEYCE

Belediyemiz Personellerinden Engin Beyce ve Sınav Lisesi kurucusu Serpil Kol'un babaları, Hasan Kol ve Pervin Beyce'nin kayınpederleri Türk Telekomdan emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmangazi Camii'nden kaldırılarak Dereşemsettin Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

TAHSİN ÖZER

İlimiz Esnaflarından Mustafa ve Cengiz Özer'in babaları, İlimiz Eski Esnaflarından  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tepebaşı Camii'nden kaldırılarak İlyasbey Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 19.06.2018