23 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

NEJDET SAYAN

Pelitözü mahallesinden Necmiye Sayan'ın eşi, Mustafa Sayan,Emekli öğretmenler Ayşe Topçu ve Münevver Cantimer'in babaları, Emekli öğretmen Halil ve Mustafa Şahin'in enişteleri vefatetmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Pelitözü mahalle Camiinden kaldırlarak Pelitözü mahalle mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30'da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

LÜTFİYE ERASLAN

Merhum Hüsnü Eraslan'ın eşi Tahsin,Necmettin,Metin Eraslan ve Gülşen Kandemir Eraslanın anneleri  vefatetmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Osmangazi Camiinden kaldırlarak Pelitözü mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 23.06.2018