24 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

EFRAHİM ALKAN

Remzi,Basri,Lütfi Alkan ve Emine Küçük'ün babaları  vefatetmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Kapaklı Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de İstasyon Nesrin Ergen Parkından araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

HATİCE SERTEL

Lütfü Sertel'in eşi ve Ali Sertel'in yengesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Selbükü Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır .

Oluşturulma Tarihi : 24.06.2018