28 Haziran 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MUHARREM ÖZER

Karayollarından emekli Mehmet Özer'in babası, Bien Seramikte çalışan Utku Özer'in dedesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Çarşı Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

BURHAN SADIÇ

Bilyapıda çalışan Ayhan Sadıç'ın kardeşi vefatetmiştir. Cenazesi bugün saat 19:30'da Kızıldamlar Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 18:30 de  Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 28.06.2018