06 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

İSMAİL KESGİN

Turgut Özen Mermerde çalışan Hikmet Kesgin ve Ahmet Kesgin'in babaları, Belediyemiz Personellerinden Atakan Sarıgül ve Selma Güven'in dedeleri, Pelitözü eski muhtarı vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Pelitözü Mahalle Camii'nden kaldırılarak Pelitözü Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

HİKMET GÜNER

Dülgeroğlu Köyünden Merhum Halil Güner'in oğlu, Merhum Mehmet, Hikmet ve Recep Güner'in yeğeni  vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Tepebaşı Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

KADİR YILMAZ

Hafize Yılmaz'ın eşi, Mustafa ve Ahmet Yılmaz'ın babaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Abadiye Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 06.07.2018