08 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MERT DÜNDAR

Emekli Öğretmen Mustafa Dündar ve Hafize Dündar'ın oğulları, Ayşenur Dündar Özer'in kardeşi, Gizem Dündar'ın abisi, İlimiz Esnaflarından vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kayıboyu Camii'nden kaldırılarak Beyceköy Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

HALİL SÜMBÜL

Cihan ve Yunus Sümbül'ün babaları, Kahveci vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gülümbe Köyü Yunuslar Mahalle Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 08.07.2018