16 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

NURTEN KAHRAMAN

Bahçecik Köyünden İbrahim Kahrman'ın eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bahçecik Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

HANIM HORASAN

Gölpazarı Devlet Hastanesinden emekli Zafer Özuğur'un kayınvalidesi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Çarşı Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 16.07.2018