17 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

AYŞE KURNAZ

Merhum Mustfa Kurnaz'ın eşi, Teyfik Çelik,Hasan Hüseyin Çelik,Emine ve Sadık Kurnaz'ın halaları vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beyce Köy Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için kültür sitesi üzerinden saat 12:00'de araç kaldırılacaktır.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

SELVER UZUN

Fevzi Uzun'un eşi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bahçelievler Balahatun Camii'nden kaldırılarak Necmiye Köyü Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

HURİYE TUZCU

Raif Tuzcu'nun eşi, Mesut Tuzcu'nun annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kızıldamlar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 17.07.2018