18 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE MUSLU

Endüstri Meslek Lisesinden emekli Halil Muslu'nun eşi, Mehmet ve Nejdet Muslu'nun anneleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İmamhatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Gülümbe Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

ŞERAFETTİN GÜVERCİN

Alirıza Güvercin,Hüseyin Güvercin ve Hatice Tavcı'nın babaları Belediyeden emekli Muhsin Tavcı'nın kayın pederi  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülümbe Köyü Yunuslar Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için kültür sitesi üzerinden saat 12:30'de araç kaldırılacaktır.

ZEKİYE AKKERMAN

Vergi dairesinde çalışan Kadir Akkerman'ın annesi Sağlık Müdürlüğünden emekli Olcay Akkerman'ın kayın validesi vefatetmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pazaryeri Yüzbaşı Camiinden kaldırlarak ilçe mezarlığına defnedilecektir.

NEDİM ÖVEN

Karayolların emekli Merhum Zeki Öven'in oğlu, Ömer Öven ve Zekiye Toka'nın abileri, Sercan ve Serkan Öven'in babaları, Türkiye Elektrik Kurumundan emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Osmaneli Ertuğrulgazi Camii'nden kaldırılarak ilçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 18.07.2018