20 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

HASAN FİDAN

Emekli albay Ümit Özbal'ın amcası ve Merhum Emekli Albay Emin Fidan'ın kardeşi Emekli PTT memuru  vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Şerifpaşa Camiinden kaldırlarak Şehir mezarlığına defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsinliz.

GÜLTERİYE ÇELİK

Tarım İl Müdürlüğü'nde çalışan Sami Çelik'in eşi, Seniha ve Nazife Çelik'in anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bahçelievler Mahallesi Hamidiye Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 20.07.2018