21 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

PERVİN PAŞAOĞLU

İl Özel İdarede çalışan Oktay Paşaoğlu'nun eşi, Veli Paşaoğlu'nun gelini, El Sanatlarından emekli İsmail Tan'ın kızı, Mustafa ve Hakan Tan'ın kardeşleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Dedeoğlu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

MELİHA ÇAKIR

Bilkom'dan emekli merhum Nizamettin Çakır'ın eşi, Kız Meslek Lisesinde Öğretmen Fikri Çakır ve Porland fabrikasından emekli İbrahim Çakır'ın anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Okluca Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da İstasyon Nesrin Ergen Parkı üzerinden araç kaldırlacaktır.

FATMA KANAT

Dülgeroğlu Köyünden Merhum Nezir Kanat'ın eşi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Pazaryeri Dülgeroğlu Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 21.07.2018