23 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgiler

SONA CENGİZ

Orhan, Burhan, Aydın, Erkan, Ayhan ve Faruk Cengiz'in anneleri vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İmamhatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

SAMİ KOR

Merhum Himmet Kor'un babası, Mustafa Kor'un amcası, Emekli Öğretmen Salih Kaya'nın eniştesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beyceköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HASAN ÇİMEN

Ali Çimen'in babası, Aliye Selviler, Adnan Badun ve Hasan Bayır'ın dayıları, Devlet Demiryollarından emekli  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dedeoğlu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 23.07.2018