25 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞERİF DOĞRU

Merhum Mustafa Doğru'nun kızı, Merhum Sadık ve Ahmet Doğru'nun ablaları, Sabri Geyik'in baldızı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasbey Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ALİ GÖZEL

Kadir Gözel, Ahmet Gözel, Emine Gözel ve Merhum Fayiz Gözel'in babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Medetli Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 25.07.2018