26 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MÜMİN ERÖZ

Devlet Demiryollarından emekli vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da İstasyon Nesrin Ergen Parkı üzerinden araç kaldırılacaktır.

LÜTFÜ ÖZDEMİR

Yaşar Özdemir'in babası, Recep, Şenol ve Merhum Sezer Özdemir'in dedeleri  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Erkoca Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 16:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 26.07.2018