30 Temmuz 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

NEDİM KÖSE

Müzeyyen Köse'nin eşi, Nevin ve Özkan Köse'nin babaları,Fatih Köse'nin abisi iş bankasından emekli  vefatetmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Toki Kuruluş Camiinden kaldırlarak Aşağıköy  Köy mezarlığına defnedilecektir

MUZAFFER YILDIRIM

Eczacıbaşından emekli Mehmet Yıldırım,Mustafa ve Şükran Yıldırım'ın babaları Ulupınar köyünden vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Ulupınar Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 17:00 de kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 30.07.2018