30 Ağustos 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MAKBULE ESER

Bilecik esnaflarından Yunus eserin annesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip bozüyük Yediler mahallesi ertuğrul gazi caminden kaldırılarak ilçe mezarlığı na defnedilecektir.

OLCAY ASLAN

Merhum Erzurumlu Rahim Aslan'ın oğlu, Günal, Eser ve Günay Aslan'ın kardeşleri, Hüccet Aslan'ın amcasının oğlu  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kayıboyu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 30.08.2018