10 Eylül 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

CEMİLE UYSAL

RAMAZAN AKÇA

Bilecik Meslek Yüksekokulundan emekli Merhum Ahmet Akça'nın oğlu, Hacer Akça'nın eşi, Mehmet ve Ümit Akça'nın babaları  vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çavuşköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

İSMET GÜMÜŞ

Zemine Gümüş'ün eşi, Şener Gümüş ve Şirin Köroğlu'nun babaları, Emekli Öğretmen  vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İmamhatip Tatbikat Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 10.09.2018