18 Eylül 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

OSMAN ORHAN

Mehmet Ali Orhan'ın babası, Bien Seramikte çalışan Mehmet Ganik ve Mustafa Ganik'in enişteleri, Milli Eğitimden Emekli Eyüp Çelik'in kayınpederi OSMAN ORHAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Selöz Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MEHMET ASLAN

Necdet İpek,Şevket Ünlü,İsmail Söyler veAbdullah Arısoy'un kayın pederleri MEHMET ASLAN vefat etmistir.Cenazesi bugün öğle namazina mutakip Küplü Köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

DURSEMİN ÖZTÜRK

Kızılay eski başkanı merhum Müeyyet Zeyrek ve Zekiye Zeyrek'in kızları DURSEMİN ÖZTÜRK vefat etmistir.Cenazesi bugün öğle namazina mutakip Antalya Uncalı Camiinden kaldırılarak Uncalı Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 18.09.2018