19 Eylül 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

İFAKET KÖKSAL

Merhum Hasandere köyünden Muhittin Köksal'ın eşi,Merhum Çukurören Köyünden Ömer Bayındır'ın kızı vefat etmistir.Cenazesi bugün öğle namazina mutakip Hasandere Köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye Katılmak isteyenler için saat 11:30 da Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

AYŞE GÜL

Kartal Devlet Hastanesinden emekli Recep Gül'ün eşi, Seranitte çalışan Mustafa Akın'ın halası AYŞE GÜL vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Büyükbelen Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Cenazeye katılmak isteyenler için saat 15:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 19.09.2018