29 Eylül 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞÜKRAN KÜÇÜK

Merhum Ahmet Küçük'ün eşi, Küçük Sanayi Esnaflarından Eser Küçük ve Çiğdem Küçük'ün anneleri ŞÜKRAN KÜÇÜK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Selçik Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

BURHANETTİN VURAL

Ayhan Vural, Yüksel Gümrah ve Emine Gümrah'ın babaları, Hakan ve Okan Vural'ın dedeleri, İlyasca Köyü Eski Muhtarı BURHANETTİN VURALvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İlyasca Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MUSTAFA USTA

Ali Usta'nın oğlu, Bien Seramikte çalışan Bülent Usta ve Bilecik Fm'de çalışan Levent Usta'nın babaları MUSTAFA USTA vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dedeoğlu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 29.09.2018