04 Ekim 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

SEHER KALKAN

Endüstri Meslek Lisesinden emekli merhum İrfan Kalkan'ın eşi, Devrim ve Sezgin Kalkan'ın anneleri SEHER KALKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmangazi Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

İSMAİL ÖZEMEN

Silkarda çalışan İsmail Özemen'in dedesi, Zekai Karaça'nın dayısı İSMAİL ÖZEMEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Medetli Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

NEVZAT ÖZTÜRK

Levent Öztürk'ün babası, Mükerrem Öztürk'ün eşi NEVZAT ÖZTÜRK vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Osmaneli Medetli Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 04.10.2018