05 Ekim 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

İRFAN İMDAT

Ergin ve İlker İmdat'ın amcaları İRFAN İMDAT vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Künçeyiz Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MİNNET KARAHİSAR

Halil,Hasan,Şevket ve Nezehat Karahisar'ın babaları MİNNET KARAHİSAR vefat etmistir.Cenazesi bugün cuma namazina mutakip Söğüt Yakacık Köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30 da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 05.10.2018