09 Ekim 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

RECEP MALTAŞ

Sevim Öz, Elif Maltaş, Fatih Maltaş ve Merhum Hayati Maltaş'ın babaları, Bilecik Endüstri Meslek Lisesinden emekli RECEP MALTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da İstasyon Nesrin Ergen Parkı üzerinden araç kaldırılacaktır.

HATİCE ÜNSAL

Bien Seramikte çalışan Naci Ünsal, Yasin Ünsal ve Ayşe Taş'ınbabaanneleri HATİCE ÜNSALvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yenipazar Batıbelen Ören Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ADNAN KAVUN

Ayşe Öztulum, Erdoğan, Cihan ve Yasin Kavun'un babaları, Ali Demirbaş'ın dayısı, İrfan Kavun ve Sinan Bayraktar'ın amcası ADNAN KAVUN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küplü Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 09.10.2018