16 Ekim 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MÜMİN GÜR

Haşim Gür'ün eşi Azime,Mustafa ve emekli polis memuru Erdoğan Gür'ün babaları Bozüyük Adliyesinden emekli MÜMİN GÜR vefat etmistir.Cenazesi bugün ikindi namazina mutakip Kapaklı Köy Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30 da Nesrin Ergen parkından araç kaldırılacaktır.

MÜNÜR HOPALI

Valilikte çalışan Murat Hopalı'nın babası MÜNÜR HOPALI vefat etmistir.Cenazesi bugün ikindi namazina mutakip Gölpazarı Çarşı Camiinden kaldırılarak İlçe Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 16.10.2018