22 Ekim 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

İLYAS SAPAN

Güneydoğu Gazisi Fuat Sapan'ın babası, Aziz Sapan'ın abisi İLYAS SAPAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozüyük Tekke Mahallesi Türbe Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

YUSUF YILDIRIM

Demisaşta çalışan Recep Yıldırım'ın babası, İlimiz Esnaflarından Mustafa Bulut'un kayınpederi, Mehmet Yıldırım'ın amcası, Veli ve Yıldırım Çınar'ın dayıları, Emekli Öğretmen YUSUF YILDIRIMvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Vezirhan Köprülü Mehmet Paşa Camii'nden kaldırılarak Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 22.10.2018