25 Ekim 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

İZZET BAŞHAN

Mehmet, Muharrem ve Alaaddin Başhan'ın babaları İZZET BAŞHANvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Vezirhan Köprülü Mehmet Paşa Camii'nden kaldırılarak Belde Mezarlığı'na defnedilecektir.

FATMA ÖZCAN

Nevzat Özcan'n eşi, Serkan,Ercan ve Erkan Özcan'ın anneleri FATMA ÖZCAN vefat etmistir.Cenazesi bugün öğle namazina mutakip Bayırköy Merkez Camiinden kaldırılarak Bayırköy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 25.10.2018