07 Kasım 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

CAFER HASRA

Tolga Hasra ve Elif Özkan'ın babaları, Sinan Özkan ve Merve Hasra'nın kayınpederleri, Mustafa ve Dilek Pehlivanöz'ün enişteleri CAFER HASRA vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Dedeoğlu Camii'nden kaldırılarak Şe Mezarlığı'na defnedilecektir.

YAŞAR KOYUNCU

Gülümbe köy muhtarı Ali osman Kaya'nın yeğeni, Hayriye Çavdar'ın kardeşi, Yeşariye Kaplan, Ümmühan Ünalve Tuğba Uyanık'ın babaları YAŞAR KOYUNCU vefat etmistir.Cenazesi bugün ikindi namazina mutakip Gülümbe Köyü Yunuslar mahalle Camiinden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 07.11.2018