19 Aralık 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

FATMA ERKUL

Merhum Fikret Erkul'un eşi, Seyyare Turan, Semra Sargıl ve Şafak Özkan'ın anneleri FATMA ERKUL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmangazi Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

SEHER AYBATI

Merhum Osman Baklacı'nın kızı, Güler Serbest ve Osman Baklacı'nın ablaları, Ergun ve Engin Aybatı'nın anneleri SEHER AYBATIvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gülümbe Orta Mahalle Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 19.12.2018