21 Aralık 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

KADİR DEMİR

Nihat Demir, Ferhat Demir ve Fikriye Altındaş'ın babaları, Bilecik Belediyesinden emekli KADİR DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Pelitözü Mahalle Camii'nden kaldırılarak Ayvacık Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ÖMER AVCI

Mukadder Özel,Seher ve Cemil Avcı'nın babaları ÖMER AVCIvefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına mütakip Alpagut Köy Camiinden kaldırlarak köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

NEZİHA KALENDER

Bilecik Devlet Hastanesinde çalışan Yıldız Öner'in yengesi NEZİHA KALENDERvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Gökçeler Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 21.12.2018