25 Aralık 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

SABRİYE YİĞİT

İlimiz Esnaflarından Atıf Yiğit'in annesi, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş de çalışan Emel Yiğit ve Demisaşta çalışan İsmail Yiğit'in babaaneleri SABRİYE YİĞİT vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmaneli Medetli Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

AZİZ YALÇIN

Turgut Özen mermerde çalışan Ahmet Yalçın veSeranitte çalışan Mustafa Yalçın'ın babaları Demisaşta Çalışan Gani Özçelik'in kayınpederi AZİZ YALÇIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Osmaneli Medetli Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 25.12.2018