26 Aralık 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

PERİHAN GÜVEN KIRMACI

Merhum Hakim Feridun Kırmacı'nın kızı, Oğuz Kırmacı'nın ablası PERİHAN GÜVEN KIRMACIvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozüyük Kasımpaşa Camii'nden kaldırılarak İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir.

SATİFE ÇELİK

Yenipazar ilçesinden merhum Halit Çelik ve Zarife Aslan'ın anneleri, Bülent Aslan ,Mihriban Çetinkaya ve Filiz Serttaş'ın anneanneleri, Akif Çelik ,Yasemin Alliş ve Sabriye Yavuz'un babaanneleri SATİFE ÇELİKvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Yenipazar Merkez Camiinden kaldırlarak İlçe mezarlığına defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 26.12.2018