28 Aralık 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

ŞEMSETTİN ARSLAN

İlimiz Esnaflarından Köksal Arslan, Baysal Arslan ve Kamuran Arslan'ın babaları ŞEMSETTİN ARSLANvefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Kayıboyu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

NEZAKET KUVVET

Çukurören köyü eski esnaflarından Fahrettin Kuvvet'in eşi Öğretmen Süleyman Kuvvet ve Bilecik Belediyesi çalışanı Engin Kuvvet'in anneleri NEZAKET KUVVET vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına mütakip Çukurören Köyü Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'de Kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır

Oluşturulma Tarihi : 28.12.2018