30 Aralık 2018 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA ERTAN

İlimiz Esnaflarından İbrahim Ertan ve Tarım İl Müdürlüğünden emekli Saniye Ertan'ın babaları, İlimiz Eski Esnaflarından MUSTAFA ERTANvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şerifpaşa Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

ALİ ER

Nazmi, Mustafa ve Nuray Er'in babaları, Tapu Kadastrodan emekli ALİ ERvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şerifpaşa Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

EREN ŞEN

Merhum Hasan Şen'in oğlu, Erdal, Ahmet ve Engin Şen'in kardeşleri EREN ŞENvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bursa Emir Sultan Camii'nden kaldırılarak Emir Sultan Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 30.12.2018