06 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

AHMET KOYUN

Emine Koyun'un eşi İsmail,Mustafa,Kemal Koyun ve Filiz Turhan'ın babaları Erdal Turhan ve Fatma Koyun'un kayın pederleri Hacer Kaya,Gülser Tosun ve Merhum Mehmet Koyun'un kardeşi AHMET KOYUN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Selöz Köyü Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için kültür sitesi üzerinden saat 14:30'da araç kaldırılacaktır.

HASAN GÜNDOĞUM

Bilecik belediyesi personellerinden MuammerGündoğum'un babası HASAN GÜNDOĞUM vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Gölpazarı İsmetpaşa Camiinden kaldırlarak Gölpazarı mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30'da kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır

Oluşturulma Tarihi : 06.01.2019