07 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

MUSTAFA BALKAN

Karayollarından emekli Cengiz Ucar'ın kayınpederi Hatice Uçar'ın babası ve Taner Uçar'ın dedesi MUSTAFA BALKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Bursa İnegöl Bilal Köy Camiinden kaldırlarak Mahalle mezarlığına defnedilecektir

ŞÜKRAN KILIÇ

Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdür yardımcısı İbrahim Kılıç'ın annesi ŞÜKRAN KILIÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bozüyük Akpınar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 07.01.2019