09 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

ALİ ZEYHAN

Reşide Zeyhan ve Fatma Erdil'in babaları, Ramazan Zeyhan ve Halil Erdil'in kayınpederleri, Belediyemiz Personeli Salih Zeyhan'ın dedesi, Gölpazarı Bayat Köyünden ALİ ZEYHAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Bayat Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

HASAN KÖSEM

Billasta çalışan Bülent Kösem ve Silkarda çalışan Sadettin Kösem'in babaları Umuttlu ticaretten emekli şoför HASAN KÖSEM vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Kızıldamlar Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00 de kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır

ALİ AYDOĞDU

Yenipazar Yumaklı Köyünden Faik Aydoğdu'nun oğlu, Muhterem Aydoğdu'nun kayınbiraderi ALİ AYDOĞDUvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yenipazar Yumaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 09.01.2019