10 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

İBRAHİM ÖKSÜZ

Ali Öksüz ve Yüksel Turhan'ın kardeşleri, Naci Öksüz'ün babası ve Bilecil esnaflarından Ergün Turhan'ın dayısı İBRAHİM ÖKSÜZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Selöz Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30 de kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır

EMİN KARA

Merhum Kazım Kara'nın oğlu, Silkar Madencilikte çalışan Kazım Kara'nın babası, Ulupınar Köyünden EMİN KARA vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ulupınar Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

AHMET ORTAKİBAR

Necati Ortakibar'ın babası, Salim Ortakibar'ın kayınpederi AHMET ORTAKİBARvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülümbe Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 10.01.2019