11 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

BÜNYAMİN ÜNSAL

Deniz Ünsal ve Elif Ayfer'in babaları, Berrin Ünsal'ın eşi, Bilecik Valiliğinde çalışan BÜNYAMİN ÜNSAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Eskişehir Nasrettin Hoca Camii'nden kaldırılarak Seyitgazi Yolu üzerindeki Asri Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:00'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

MUHLİSE SARI

Tefik Sarı'nın eşi,Halil İbrahim Sarı ve Aysel Ejder'in anneleri ,İbrahim Ejder'in kayınvalidesi MUHLİSE SARI vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Yeni Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30 de kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır

Oluşturulma Tarihi : 11.01.2019