21 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

BEDRİYE AYDIN

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Emekli Mustafa Aydın ve Bien Seramikten Emekli Orhan Aydın'ın anneleri BEDRİYE AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cumalıköy Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da Tepebaşından araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ŞERİFE KELEŞ

Merhum Ali Osman Keleş'in eşi, Kıymet Genç,Mustafa ve Fatma Kulaksız'ın teyzeleri ŞERİFE KELEŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Çukurören Köy Camiinden kaldırlarak köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'de kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 21.01.2019