22 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

YEŞARİYE BAŞDEMİR

Cumhuriyet ilköğretim okul müdürü Zeki Başdemir ve Ali Başdemir'in anneleri YEŞARİYE BAŞDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Sarmaşık Köy Camiinden kaldırlarak köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'de kültür sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

NECMİ ARI

Devlet Hastanesinden emekli Kendirli Köyünden Fatma Arı'nın oğlu, SSK'da çalışan Aynur Arı'nın eşi, Erkan ve Ruhan Arı'nın kardeşleri NECMİ ARI vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Beşiktaş Mihal Gazi Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ALAATİN ŞEKER

Feriha Şeker'in eşi ,Gökhan Şeker ve Ayşen Ege'nin babaları,Ertuğrul ve Bahattin Şeker'in abileri ALAATİN ŞEKER vefat etmiştir.Cenazesi bugün ikindi namazina mutakip Bozüyük Kasımpaşa Camiinden kaldırılarak İlçe Mezarlığına defnedilecektir.

ŞÜKRİYE ÇİMEN

Merhum Demiryollarından emekli Mehmet Emin Çimen'in eşi, Valilikte çalışan Mehmet Çimen ve Huzurevinde çalışan Bayram Çimen'in anneleri, Alperen Akkoyun'un anneannesi ŞÜKRİYE ÇİMEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gülümbe Köyü Yunuslar Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 14:30'da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

Oluşturulma Tarihi : 22.01.2019