24 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

NACİYE ŞEN

Merhum Ahmet Şen'in eşi, Abdullah Şen'in annesi NACİYE ŞEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Necmiye Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

NİYAZİ KARAMAN

Küçük sanayi esnaflarından Arif Mehmet Karaman'ın babası, Mustafa Karaman'ın dedesi NİYAZİ KARAMAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Cumalıköy Köy Camiinden kaldırlarak Köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00'da tepebaşından araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

AYŞE KAYA

Özpaş'ta çalışan Hatice Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumunda çalışan Nurcan Torun ve Murat Kaya'nın anneleri AYŞE KAYAvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kavaklı Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Oluşturulma Tarihi : 24.01.2019