27 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

EMİNE DAHİL

Merhum İsmail Dahil’in eşi, Nusret, Ekrem ve Yusuf Dahil’in anneleri EMİNE DAHİL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yavuz Sultan Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

AYŞE ÖZEN

Nejdet Özen’in eşi, Selçuk ve Dilek Özen’in anneleri AYŞE ÖZEN vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Osmangazi Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

SADİYE GÜZEL

Beyce Köyden Ramazan Güzel’in eşi, Arslan Alüminyumda çalışan Mehmet Güzel, Safiye Sert ve Sevdiye Zeytin’in anneleri, Hatice Güzel’in kayınvalidesi SADİYE GÜZEL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beyce Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00’da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

ŞABAN KARAÇAYIR

İlimiz Esnaflarından İlhan Karaçayır, İbrahim ve Burak Karaçayır’ın babaları, Selime Karaçayır’ın eşi ŞABAN KARAÇAYIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kayı Boyu Camii'nden kaldırılarak Şehir Mezarlığı'na defnedilecektir.

İlimizdeki mezarlıklara defnedilen yakınlarınızın bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 27.01.2019