31 Ocak 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

CEMALLETİN UYSAL

Merhum Veysel Uysal'ın oğlu,Özge Cam,Serdar ve Mehmet Uysal'ın abileri CEMALLETİN UYSAL vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Kapaklı Köy Camiinden kaldırlarak köy mezarlığına defnedilecektir Cenazeye katılmak isteyenler için saat 11:30'da İstasyon Nesrin Ergen parkı üzerinden araç kaldırılacaktır.

Belediye Başkanlığı olarak merhuma  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HABİBE DORUK

Tedaş'tan emekli Seçkin Doruk ve Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan Aliş Doruk'un anneleri, Adliyede çalışan Hamide Doruk'un kayınvalidesi HABİBE DORUKvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gölpazarı Kurşunlu Köy Camii'nden kaldırılarak Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

Belediye Başkanlığı olarak merhumeye  Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Oluşturulma Tarihi : 31.01.2019